Vadehavet – Mandø Ebbevej

Køb en fotoplakat af mine billeder

 

Mine billeder ude fra Vadehavet nær Mandø Ebbevej og omegen – et område i forandring hele tiden på grunde af høj- og lavvande. Det det giver også et nyt landskab hver dag i Vadehavet.

klik ind på hver enkel billede for at se størrelser og pris

Viser alle 49 resultater

For mig betyder Mandø Ebbevej i Nationalpark Vadehavet noget helt særligt, det er her hvor jeg først startet med at tage landskabsbilleder af Vadehavet. Men Mandø Ebbevej er også et sted jeg tager hen, når der skal ro på første etage.

Mandø Ebbevej kan noget helt særligt, med kostene der viser vejen over til den lille ø Mandø. Som er placeret direkte ude Nationalpark Vadehavet. Og hele landskabet ændre sig hver 6 time, da ebbe og flod, hele tiden går frem og tilbage. Det er aldrig den samme havbund, man møder når man er derude.

Selve øen Mandø, er en lille ø i Nationalpark Vadehavet, ud for den lille by Vester Vedsted, som ligger sydvest for nordens ældste by Ribe. Mandø er omgivet af store vader og højsander, der er begrænset af Knudedyb mod nord og Juvre Dyb mod syd.

Det er tidevandet, som har skabt Vadehavets karakteristiske profil af øer, vadeflader og marsk. Tidevandet er Vadehavets puls, og det har lagt grunden for områdets enestående økosystem med et myldrende liv af dyr og planter.

Nationalpark Vadehavet Partner

Photosbyroed er partner med Nationalpark Vadehavet
og det at være en del af dette smukke naturområde er jeg rigtig stolt af.

Se mere på Nationalpark Vadehavets hjemmeside

Din Indkøbskurv