Galleri Vadehavet i Ribe

Dagmarsgade 9, 6760 Ribe (åbner marts 2021)

Det lille Galleri Vadehavet er ejet af den award-vindende landskabs- og vadehavsfotograf Lars Roed. Der er fokus på det storeslåede vadehav og det smukke flade, græsklædte landskab, som findes langs Nationalpark Vadehavet. Galleriet er smukt placeret i Nordens ældste by Ribe.

Ribe emmer af historie og også den bygning, hvor Galleri Vadehavet ligger i er fyldt med historie. Den kendte fotograf Bodil Hauschildt havde Atelier i selvsamme bygning fra 1899-1908 og der er store samlinger af billeder på Ribe Byhistoriske Arkiv fra hendes arbejde. Så det er nogle store sko, Galleri Vadehavet forsøger at udfylde.

Galleriet åbner i Marts 2021 (hvis verden tillader det) og her kan du finde mange forskellige motiver fra Nationalpark Vadehavet, Marsken og Ribe by. Alle billederne vil være udført i den bedste kvalitet og kan fåes både med og uden håndlavede trærammer. Kom ind og se hvilke muligheder der findes.

Hvis mangler du smuk fotokunst til dine vægge, så kom ind og se alle motiverne fra hele Nationalpark Vadehavets område. Vadehavets lys, natur og råhed kan noget helt specielt.

 

Regnbue Vadehavet
Vadehavet Ribe
Mælkevejen Vadehavet

Portrætbilleder

Det er også muligt at komme ned og få taget portrætbilleder. Du kan læse mere om denne del ved at klikke på knappen herunder.

Linjer i Vadehavet Mandø Ebbevej

Find Galleri Vadehavet

 

Adresse: Dagmarsgade 9. 6760 Ribe

Book tid: 28966864

Dagmarsgade 9 Ribe
Dagmarsgade 9 Ribe

Nyheder fra Photosbyroed

Din Indkøbskurv