Workshop ved Mandø Ebbevej

Du kommer med mig ud til Mandø Ebbevej, hvor jeg vil gennemgå nogle af mine teknikker, tips og tricks. Hver workshop er begrænset til maksimalt 5 deltagere, så du kan være sikker på at få en personlig og udbytterig oplevelse.

Om workshoppen

Stedet

Mandø Ebbevej er en af de smukkeste veje i Danmark. over til den lille ø Mandø. Den løber gennem Vadehavet og er kendt for sin fantastiske natur og sit unikke dyreliv. Vejen er markeret med de genkendelige koste, der gør det muligt at navigere over havbunden.

Under en tur ved Mandø Ebbevej kan man nyde det utroligt smukke landskab, der består af vidtstrakte sanddynger, grønne marskområder og den karakteristiske Vadehavs-havbund. Vejen er også kendt for sit rige fugle- og dyreliv.

Solnedgange og solopgange er specielt smukke ved Mandø Ebbevej. Farverne i landskabet ændrer sig konstant, og man kan opleve en palet af orange, pink og purpurfarvede nuancer, der spejler sig i havet eller i vandhuller. Det er en enestående mulighed for at fange det smukke landskab i forskelligt lys og en sand drøm for fotografer.

Mandø Ebbevej er et must-see sted for alle, der elsker naturen og ønsker at opleve Vadehavets smukke landskab og unikke dyreliv. Her kan man slappe af, nyde det rolige tempo og tage nogle fantastiske billeder, der foreviger oplevelsen.

 

Turen

Vi mødes ude ved Mandø Ebbevej (se placering på google maps) – en tur tager ca 2,5 timer.

Du skal medbringe

  • Gummistøvler
  • Praktisk tøj (som også kan holde til at blive en smule beskidt)
  • Kamera + objektiver + andet du gerne vil bruge
  • Kamerastativ

 

Antal

Hver workshop er begrænset til maksimalt 5 deltagere, så du kan være sikker på at få en personlig guidning.

 

Det var spændende at høre Lars’s måde at gøre tingene. Det var fortalt på en måde så man kunne forstå det. Fortalt spændende og medrivende.

 

Det er vigtigt at planlægge fototuren mht. tidspunkt og lys og sin placering i forhold til motivet. + At kigge efter de små landskaber og linjer.

Det inspirerede og motiverede så meget. Og naturen har også givet mig en oplevelse, medicin for sjælen.

Pris


Pris pr. person: 1199,00 kr.

Benyt rabatkode “workshop-flere” for 10% rabat hvis I er en gruppe på 4-5 personer og ellers Kontakt mig

Vadehavsfotograf Lars Roed

Lars Roed er en prisvindende dansk landskabsfotograf fra Ribe, som har en svaghed for naturen og de flotte landskaber og detaljer, som findes i Nationalpark Vadehavet. 

Din Indkøbskurv