Weekend workshop

Er du på udkig efter en unik og spændende måde at lære om fotografering og natur? Så deltag i min weekend workshop.

Om workshoppen

Min weekend workshop er designet til at give dig en dybdegående forståelse af fotografering samtid med en enestående mulighed for at fotografere Vadehavet og dets smukke omgivelser.
Hver workshop er begrænset til maksimalt 20 deltagere, så du kan være sikker på at få en personlig guidning og oplevelse henover hele weekenden.

 

Stedet

Mandø Ebbevej og Låningsvejen nogle af de smukkeste veje i Danmark. De leder over til den lille ø Mandø. Områderne er kendt for sin fantastiske natur og sit unikke dyreliv.

På en tur ved Mandø Ebbevej og Låningsvejen kan man opleve det utroligt smukke landskab, der består af vidtstrakte sanddynger, grønne marskområder og den karakteristiske Vadehavs-havbund.

Solnedgange og solopgange er specielt smukke ved området. Farverne i landskabet ændrer sig konstant, og man kan opleve en palet af orange, pink og purpurfarvede nuancer, der spejler sig i havet eller i vandhuller. Det er en enestående mulighed for at fange det smukke landskab i forskelligt lys og en sand drøm for fotografer.

Området er helt sikkert et must-see sted for alle, der elsker naturen og ønsker at opleve Vadehavets smukke landskab og unikke dyreliv. Her kan man slappe af, nyde det rolige tempo og tage nogle fantastiske billeder, der foreviger oplevelsen.

 

Turen

En weekend workshop inkluderer en teoretisk introduktion til fotografering samt praktiske øvelser ude i Vadehavet. Øvelserne vil hjælpe dig med at forbedre dine fotografiske færdigheder.
Du vil også have mulighed for at få professionel feedback på dine billeder fra mig.

Derudover vil weekenden indholde 1,5 time, hvor vi redigerer vores billeder og jeg vil vise tricks og tips til, hvordan jeg benytter Adobe Lightroom og Photoshop.

 

Programmet

 • Vi mødes kl. 13.30 i Galleri Vadehavet lørdag og snakker om billeder osv.
 • Dernæst holder jeg et foredrag, hvor jeg gennemgår forskellige teknikker
 • Vi mødes derefter ude ved Mandø Ebbevej og prøver nogle af teknikkerne af og fotograferer solnedgangen.
 • Hvis vejret er til det, så ses vi ude ved Mandø Ebbevej igen sen aften/først på natten og tager billeder af nattehimlen
 • Søndag morgen mødes vi atter ved Mandø Ebbevej og tager billeder at solopgangen og får øvet flere teknikker.
 • Søndag formiddag vil der være 1,5 times redigering i Adobe Lightroom og Photoshop
 • Herefter er der mulighed for fælles frokost (betales seperat) med hygge, sparring og snak.
 • Sidste tur denne weekend er ude ved Låningsvejen. Her tager vi igen billeder af solnedgangen.

Du skal medbringe

 • Gummistøvler
 • Praktisk tøj (som også kan holde til at blive en smule beskidt)
 • Kamera + objektiver + andet du gerne vil bruge
 • Kamerastativ
 • Bærbar til redigering

 

Antal

Hver workshop er begrænset til maksimalt 20 deltagere, så du kan være sikker på at få en personlig guidning. Der skal være minimum 10 tilmeldte!

 

Det var spændende at høre Lars’s måde at gøre tingene. Det var fortalt på en måde så man kunne forstå det. Fortalt spændende og medrivende.

 

Det er vigtigt at planlægge fototuren mht. tidspunkt og lys og sin placering i forhold til motivet. + At kigge efter de små landskaber og linjer.

Det inspirerede og motiverede så meget. Og naturen har også givet mig en oplevelse, medicin for sjælen.

Pris


Pris pr. person: 1250,00 kr.

Forskellige workshops

Her er et overblik over hvilke datoer jeg tilbyder lige nu.

Kontakt mig gerne med forslag til nye datoer 🙂

Vadehavsfotograf Lars Roed

Lars Roed er en prisvindende dansk landskabsfotograf fra Ribe, som har en svaghed for naturen og de flotte landskaber og detaljer, som findes i Nationalpark Vadehavet. 

Din Indkøbskurv