Foto Foredrag

 

Book mig til at komme ud og holde et foredrag omkring min historie, mine teknikker og gennemgang af mange af mine billeder.

Hvis du hyre mig som foredragsholder vil du opleve en person med en kæmpe passion for den smukke natur, det baske vejr og spændende historier fortalt levende gennem mine billeder.

Jeg tilbyder 2 forskellige foredrag, som begge tager afsæt i min historie om hvordan jeg kom i gang og min passion for naturen.

Det ene vil jeg også går i dybden med mine teknikker og udstyr. Og jeg vil gennemgå hvordan jeg arbejder med mine motiver og vise en masse billeder.

Det andet vil have store fokus på de smukke billeder fra Nationalpark Vadehavet og historien bag.

 

Dansk fotograf fra Ribe

Jeg hedder Lars Roed og er en dansk landskabsfotograf der bor i Ribe. Mit fokus er primære Vadehavet, marsken og kyststrækningen op af Vestkysten.

Jeg har vundet en del internationale priser, været på det danske fotolandshold i 3 år, vundet “Best of Nation” 2 gange og er kåret som “Årets Fotograf” i natur og dyr 2021/2022.

Jeg har udgivet boget “Vadehavsbilleder – Naturen i evig forandring”

Og jeg ejer Galleri Vadehavet inde i Ribe by.

 

Magisk og unikt

Et godt og flot landskabsbillede, er et billede hvor alle elementer er gennemtænkt og hvor forgrund, mellemgrund og baggrund alle er elementer som er med i fotoet. 

Jeg synes at Lars Roed kom godt omkring – foredraget hang rigtig godt sammen. Kan ses og nydes af alle.

Virkelig inspirerende!

Lars Roed havde god energi og dygtig til at fortælle.

Det var spændende at høre Lars Roeds måde at gøre tingene. Det var fortalt på en måde så man kunne forstå det. Fortalt spændende og medrivende

Inspiration fra de flotte billeder, det fototekniske aspekt samt at man altid skal huske at tage billeder for sin egen skyld.

TV SYD Vadehavet

Book mig på

lars@photosbyroed.dk / mobil: 28966864

Din Indkøbskurv