Workshop

Nu tilbyder jeg workshops til Vadehavet. Her vil jeg give dig indsigt i, hvordan jeg tager mine billeder og hvilke teknikker jeg benytter. Derudover får du en masse viden om, hvordan du kan optimere og tage bedre billeder.

Vadehavsworkshops

Mine workshops er designet til at give dig en dybdegående forståelse af fotografering samtid med spændende viden om naturen.

Derudover giver de dig en unik mulighed for at fotografere Vadehavet og dets smukke omgivelser.
Mine workshops inkluderer en teoretisk introduktion til fotografering i naturen samt praktiske øvelser, der vil hjælpe dig med at forbedre dine fotografiske færdigheder.

Du vil også få mulighed for at få professionel feedback på dine fotografier fra mig.

Lige nu tilbyder jeg følgende foto-workshops ved Vadehavet (Se datoer under hver workshop)

Mandø Ebbevej i Nationalparkvadehavet Lars Roed

Dark Sky Workshop på Mandø

Oplev natten på Mandø som er udnævnet til Dark Sky Parken, Danmarks mørkeste hjørne. Jeg vil guide dig gennem nattens mørke for at fange nattehimlens skønhed i billeder. Der tilbydes overnatning og måltider hos Mandøpigen og transport med Mandøtraktoren. 

Låningsvejen i Nationalparkvadehavet Lars Roed

Workshop ved Mandø Ebbevej

Du kommer med mig ud til Mandø Ebbevej, hvor jeg vil dele nogle af mine teknikker, tips og tricks med dig.

Hver workshop er begrænset til maksimalt 5 deltagere, så du kan være sikker på at få en personlig guidning.

Ribe By - Lars Roed

Lær at redigere dine billeder i Lightroom & Photoshop (online)

Lær at bruge Adobe Lightroom til at redigere dine raw billeder. Jeg vil gennemgå en masse forskellige teksnikker, tips og tricks.

Hver workshop er begrænset til maksimalt 15 deltagere, så du kan være sikker på at få en personlig oplevelse på mit online fotoredigeringskursus.

Ribe By - Lars Roed

Fototur til Vadehavet + redigering af billeder

Tag med mig ud i Vadehavet og tager billeder + Lær at bruge Adobe Lightroom til at redigere dine raw billeder. Jeg vil gennemgå en masse forskellige teksnikker, tips og tricks.

Hver workshop er begrænset til maksimalt 1 deltager, så du kan være sikker på at få en meget personlig oplevelse på dette en til en workshop.

 

Kommer snart!

Låningsvejen i Nationalparkvadehavet Lars Roed

Tilpasset workshop

Hvis du har nogle spefikke ønsker til en bestemt workshop, så kan du kontakte mig, og vi kan snakke om mulighederne for en tilpasset workshop.

Vadehavsfotograf Lars Roed

Lars Roed er en prisvindende dansk landskabsfotograf fra Ribe, som har en svaghed for naturen og de flotte landskaber og detaljer, som findes i Nationalpark Vadehavet. 

Din Indkøbskurv