Nationalpark Vadehavet

Køb en fotoplakat af mine billeder

 

For mig er Nationalpark Vadehavet et fristed. Et sted jeg tager ud med mit kamera, og finder ro og eftertænksomhed.

Vadehavet er et af verdens største tidevandsområder. Og øer, tidevandskanaler, mudderflader og marsken skaber et helt unikt område, som hele tiden ændrer sig. Det giver mig mange muligheder for at finde forskellige motiver, hver gang jeg kommer ud i dette smukke område.

Vadehavet indeholder også stor diversitet i plante- og dyreliv, det gør det unikt for mig med mit kamera og søgende efter nye motiver. Men også i forhold til store naturoplevelser.

Den danske del af Vadehavet er kommet på UNESCO’s liste over verdensarv

 

klik ind på hver enkel billede for at se størrelser og pris

Viser alle 99 resultater

For mig betyder Mandø Ebbevej i Nationalpark Vadehavet noget helt særligt, det er her hvor jeg først startet med at tage landskabsbilleder af Vadehavet. Men Mandø Ebbevej er også et sted, jeg tager hen, når der skal ro på første etage.

Mandø Ebbevej kan noget helt særligt, med kostene der viser vejen over til den lille ø Mandø. Som er placeret direkte ude Nationalpark Vadehavet. Og hele landskabet ændre sig hver 6 time, da ebbe og flod, hele tiden går frem og tilbage. Det er aldrig den samme havbund, man møder når man er derude.

Selve øen Mandø, er en lille ø i Nationalpark Vadehavet, ud for den lille by Vester Vedsted, som ligger sydvest for nordens ældste by Ribe. Mandø er omgivet af store vader og højsander, der er begrænset af Knudedyb mod nord og Juvre Dyb mod syd.

Det er tidevandet, som har skabt Vadehavets karakteristiske profil af øer, vadeflader og marsk. Tidevandet er Vadehavets puls, og det har lagt grunden for områdets enestående økosystem med et myldrende liv af dyr og planter.

Din Indkøbskurv