Nattevandring i Vadehavet
Mælkevejen ved Vadehavet

Esbjerg kommune spurgte mig, om jeg ikke ville hjælpe med nogle billeder til invitationen til “Nattevandring i Vadehavet og Dark Sky på Mandø”. Der I samarbejde med TV 2 og Den Danske Naturfond er med til at samle penge ind til en rigere og mere mangfoldig natur i Danmark. Og det er virkelig noget jeg gerne vil gå ind og støtte, da naturen er en stor del, af det at tage landskabsbilleder for mig.

Hele denne tur vil indeholde spændende aspekter, som fx vandretur ud over Vaden mod Mandø. Det vil give deltagerne en kæmpe oplevelse, da de kan opleve totale mørke og de mange milliarder af stjerner, der viser sig over vores skønne Vadehav. Derudover vil deres også være mulighed for, at oplever de mange vadefugle på helt tæt hold dagen efter vandreturen.

Skrevet af: Photosbyroed

28/04/2021

Se andre nyheder

Vadehavsbilleder i min shop

Viser 1–4 af 158 resultater

Din Indkøbskurv