Hyldes af Århus Stiftstidende
Lars Roed - Vadehavsfotograf

Århus Stiftstidende har skrevet en artikel der fremhæver min passion for naturen ved Vadehavet og min evne til at indfange dens skønhed gennem mine billeder. Den beskriver, hvordan jeg, efter et stressforløb, begyndte at gå ture ved Vadehavet og fandt en form for mental velvære i denne betagende natur.

Som tiden gik, blev min fascination af Vadehavets foranderlige landskab og dens helende virkning mere intens. Jeg begyndte at tage billeder og skabe en samling af fotografier, der afspejler Vadehavets skiftende stemninger og nuancer. Resultatet blev min bog “Vadehavsbilleder”, der blev udgivet sidste år.

Min historie som landskabsfotograf har vundet anerkendelse, og jeg har haft privilegiet at modtage flere fotopriser. Jeg er stolt over at se mine billeder røre ved mennesker og give dem et øjeblik af ro og fred i deres eget sind.

Jeg håber, at denne artikel og min hjemmeside kan inspirere jer til at udforske Vadehavet og værdsætte den naturskønne skønhed, vi har lige her i Danmark. Lad os sammen passe på denne unikke natur, der er en kilde til både indre fred og kreativ inspiration.

Læs artiklen om mig i Århus Stiftstidende, og udforsk mine billeder.

Skrevet af: Photosbyroed

20/03/2023

Se andre nyheder

Vadehavsbilleder i min shop

Viser 1–4 af 155 resultater

Din Indkøbskurv