Vadehavsbilleder

Naturen i evig forandring

Vadehavsbilleder

Det evigt foranderlige Vadehav og marsken i det sydlige Danmark, her set igennem kameraets objektiv, er en del af verdens naturarv og dermed et bevaringsværdigt område. Fotograf Lars Roeds stærke passion for denne smukke naturperle skinner tydeligt igennem i måden billederne tager sig ud på og i valget af motiver.

Ud over at være et fantastisk naturfænomen, på grund af tidevandet, udgør Vadehavet og marsken et betydningsfuldt naturligt leveområde for bevarelsen af en biologisk mangfoldighed.
Lars Roed er, med sine mange vadehavsbilleder, med til at forevige dette truede reservat og sætte fokus på det skønne naturområde. Han prøver med sit kamera i hånden at fortælle Vadehavets mange historier og vise, hvor ufattelig rigt et område Nationalpark Vadehavet er.

Lars er en prisvindende landskabs- og vadehavsfotograf og har på egen krop mærket, hvordan dette prægtige landskab kan have en helende effekt. Hans rejse med vadehavsbilleder begyndte nemlig med et stressforløb, hvor naturoplevelserne gennem kameraet blev en stor del af hans vej tilbage til en stressfri hverdag.

Han har vundet flere priser og anerkendelse ved store internationale fotokonkurrencer og har været udtaget til det danske foto-landshold tre gange. Derudover ejer han Galleri Vadehavet i Ribe og udstiller løbende rundt omkring i Danmark.

Forudbestil Vadehavsbilleder

Du kan forudbestille bogen hos

Muusmann forlag
Saxo
Bog & Ide

Naturen i evig forandring

Imellem faskiner og tuer af vadegræs skaber ebben linjer, som leder øjet mod den smukke solnedgang.

Vadehavsbilleder
Lars Roed

Forudbestil bogen her

Kontakt mig for et tilbud

lars@photosbyroed.dk / mobil: 28966864

Nationalpark Vadehavet Partner

Photosbyroed er partner med Nationalpark Vadehavet
og det at være en del af dette smukke naturområde er jeg rigtig stolt af.

Se mere på Nationalpark Vadehavets hjemmeside

Din Indkøbskurv