JydskeVestkysten skriver om Galleri Vadehavet
Prisbelønnet vadehavsfotograf åbner nyt galleri i Ribe

Jeg havde en god snak med Kåre Welinder fra JydskeVestkysten, omkring åbningen af mit “Galleri Vadehavet”. Galleriet åbner i marts (hvis jeg får lov i forhold til Corona) og adressen bliver Dagmarsgade 9, inde i Ribe by. Denne snak kom der en rigtig god artikel ud af i JydskeVestkysten, som du kan læse her:

https://jv.dk/artikel/prisbel%C3%B8nnet-vadehavsfotograf-%C3%A5bner-nyt-galleri-i-ribe

Udover at du kan læse artiklen på jv.dk, så kommer den også i selve avisen. Hvor JydskeVestkysten også har valgt at benytte et af mine billeder på forsiden.

Læs JydskeVestkysten Esbjerg

Forsiden af JydskeVestkysten d. 20. jan. 2021.

Skrevet af: Photosbyroed

20/01/2021

Se andre nyheder

Vadehavsbilleder i min shop

Viser 1–4 af 178 resultater

Din Indkøbskurv