Jeg vinder Månedens læserskud
Bedste læserskud nr 10 2023

Jeg er begejstrede over at jeg har vundet den prestigefyldte titel som Månedens læserskud i det anerkendte fotomagasin Digital Foto. Dette magasin er kendt som nordens største magasin til entusiastiske hobbyfotografer og nyder også stor popularitet i Sverige, Norge og Finland, hvor det er markedsledende med mere end 250.000 læsere.

Digital Foto er en kilde til konstant inspiration for fotografer på alle niveauer. Hvert nummer er fyldt med interviews med de bedste fotografer, guideartikler, der viser, hvordan man tager fantastiske billeder, kurser i billedbehandling, grundige tests af kameraer, objektiver og andet fotoudstyr samt en brevkasse og meget mere. At blive anerkendt af dette ansete magasin er en ære.

Mit vindende billede blev udvalgt blandt mange imponerende indsendelser fra dedikerede fotografer. At se min indsats blive anerkendt af en så bred og kvalificeret læserskare er en fantastisk følelse. Det motiverer mig til at fortsætte med at forbedre mine færdigheder og udforske nye kreative udtryk inden for fotografiets verden.

Skrevet af: Photosbyroed

22/06/2023

Se andre nyheder

Vadehavsbilleder i min shop

Viser 1–4 af 155 resultater

Din Indkøbskurv