Hyr en Landskabsfotograf

 

Mangler du nogle billeder fra et bestemt område langs Vadehavet, marsken eller Vesterhavet til dit sommerhus, erhvervslokaler eller måske hjemme i stuen. Så kan du hyre mig til at tage ude og tage disse billeder med omdrejningspunkt i min stil.

Forberedelse

Vi aftaler hvad opgaven går ud på og jeg får planlagt en dag hvor jeg tager ud og tager disse landskabsfotos på den valgte lokation

Fotosession

Jeg finder den rette dag, med det rette vejr, til den opgaver som jeg har fået og tager billeder af det valgte landskab. 

Efter endt fotosession

Dine fotos færdigredigeres hvorefter du kan se alle billeder ses på et online galleri, og de endelige billede udvælges.

Dansk fotograf fra Ribe

Jeg er en dansk fotograf der bor i Ribe. Mit fokus er primære på Vadehavet, marsken og kyststrækningen op af Vestkysten.

Magisk og unikt

Et godt og flot landskabsbillede, er et billede hvor alle elementer er gennemtænkt og hvor forgrund, mellemgrund og baggrund alle er elementer som er med i fotoet. 

Lars påtog sig opgaven med at tage til Vejers Strand og skyde nogle billeder. Sikke et resultat han kom op med. Super flotte billeder med de mest fantastiske farver. Jeg glæder mig til at få dem på væggen.

Derudover yder han en god service med hurtig levering og fair priser. De bedste anbefalinger herfra 👍

Gitte Nyberg

Kontakt mig for et tilbud

lars@photosbyroed.dk / mobil: 28966864

Din Indkøbskurv