Årets fotograf 2023
Lars Roed Vadehavsbilleder Ribe

Jeg er blevet tildelt den prestigefyldte titel endnu en gang som “Årets fotograf 2023” i kategorien Natur/Dyr. Denne ærefulde pris blev overrakt til mig ved et to-dages arrangement på det smukke Hotel Pejsegården i Brædstrup. Jeg er dybt taknemmelig for, at dff – en del af GRAKOM, har stået bag denne fantastiske anerkendelse.

Jeg er stolt over at mine billeder var blandt de 210 nominerede ud af de imponerende 281 indsendte billeder. Det er en ære at blive anerkendt for min evne til at fange den enestående skønhed i naturen og dyrelivet gennem min kameralinse.

At blive kåret som Årets fotograf 2023 i kategorien Natur/Dyr er en stor anerkendelse af min tekniske dygtighed, kreative vision og evne til at vække følelser gennem mine billeder. Jeg stræber altid efter at fange unikke øjeblikke og formidle naturens storhed på en måde, der berører sjælen.

Skrevet af: Photosbyroed

24/04/2023

Se andre nyheder

Vadehavsbilleder i min shop

Viser 1–4 af 155 resultater

Din Indkøbskurv