“Best of Nation” Vinder 2020

Jeg vandt “Best of Nation” med mit billede i kategorien “Nature (Landscape and Wildlife)” som medlem af Danmarks WPC Landshold.
World Photographic Cup (WPC) som blev etableret i 2013 er i år vokset til imponerende 43 deltagende landshold som kæmper i 6 kategorier, i bedste OL stil.

10 finale annonceringen

Ved top 10 finale annonceringen i nat, blev “Best of nation” annonceret. “Best of nation” er kåringen af det bedste billede fra hver nation og jeg er stolt over at mit billede blev udtaget til denne award.

Jeg synes det er kæmpe stort at have fået den ære at blive kåret til “Best of Nation” i en så stor fotokonkurrence. Som er en konkurrence for fotograflandsholdet, som jeg er en del af, og derved er jeg også rigtig stolt over at have repræsenteret Danmark og sætte fokus på vores Nationalpark Vadehavet.

WCP logo

dff/Dansk Fotografisk Forening skriver:
“Best of nation” er som navnet antyder kåringen af det bedste billede fra hver nation. Desværre blev der ikke en plads i finalen til det bedste danske bidrag denne gang, men det er stadig en super flot præstation af Lars Roed fra Ribe med sit billede i kategorien “Nature (Landscape and Wildlife)” – Kæmpe stort tillykke med titlen “Best of Nation – Denmark 2020” til Lars Roed fra Ribe

Læs mere på DFF side eller på WPC side

Skrevet af: Photosbyroed

21/01/2020

Se andre nyheder

Vadehavsbilleder i min shop

Viser 13–16 af 161 resultater

Din Indkøbskurv