Fotograf Ribe

 

Mangler du en portrætfotograf i Ribe til portrætfoto til privat eller erhverv i Ribe og omegn så tag fat i mig og vi kan finder en rigtig god løsning sammen.

Forberedelse

Vi aftaler hvad opgaven går ud på og aftaler tidspunkt. Vi får snakket stil og hvad dine forventninger til hvad der skal laves er. 

Fotosession

Jeg kommer til dig på aftalt tidspunkt i Ribe eller omegn og skyder de fotos som du skal bruge. Jeg sørger for en uformel, afslappet stemning. Det tror jeg på giver de bedste billeder. 

Efter endt fotosession

Dine fotos færdigredigeres og leveres på den aftalte måde. Har du en bestemt stil som du ønsker, så løser jeg også det. Efterfølgende kan alle billeder ses på et online galleri, og de endelige billede udvælges.

Dansk fotograf fra Ribe

Jeg er en dansk fotograf der bor i Ribe. Min passion er at få det naturlige frem i de billeder jeg tager og har altid fokus på mennesket bag

Magisk og unikt

Et godt og flot portrætfoto er ikke bare et billede. Portrætfotografering handler om at finde frem til personen både på og bag billede – og så handler det selvfølgelig om hvad du gerne at udtrykke med dine billeder.

Portrætfotograf Lars Roed
Konfirmation foto
Lars Roed

Sammensatte billeder

Jeg laver også nogle specielle billeder hvor jeg sætter flere portrætbilleder sammen til et sammensat billede

Kontakt mig for et tilbud

lars@photosbyroed.dk / mobil: 28966864

Nationalpark Vadehavet Partner

Photosbyroed er partner med Nationalpark Vadehavet
og det at være en del af dette smukke naturområde er jeg rigtig stolt af.

Se mere på Nationalpark Vadehavets hjemmeside

Din Indkøbskurv